Martnica

V osrčju Pohorja

Družinska gostilna z dolgoletno tradicijo. Trudimo se, s ponudbo prave kombinacije pristnega pohorskega okolja ter lokalne kulinarike.

 

Je družinski lokal z dolgoletno tradicijo. Martnica stoji ob glavni cesti ki povezuje Ruše s smučiščem “Pisker II”. Leži na nadmorski višini 682 metrov, v osrčju pohorskih gozdov in s pogledom na Dravsko dolino in okolišče hribe, ob jasnem vremenu pa pogled seže vse do avstrijske Golice v Koralpah. V naši ponudbi najdete predvsem naravno domačo hrano, specialitete, kot so “meso iz kible” in krače. Pripravljamo tudi kosila po naročilu. Prijazno vabljeni na pokušnjo naših hišnih specialitet.

Martnica Pohorje je idilična lokacija za pogostitev zaključenih družb, gostenje team-buildingov ali pa spontanih druženj s prijatelji in vašimi bližnjimi. Do nas gostje najraje prihajajo peš ali pa s kolesom. Dostop pa je možen tudi po asfaltirani cesti iz Ruš. Skupaj imamo v gostilni 100 sedišč v dveh nadstropjih. Zunaj pa še okoli 60. Na voljo imate namreč posebno sobo za prijatelje, kjer se lahko skupine do 60 ljudi zabavajo v zasebnosti ali pa organizirajo razne sestanke, predavanja ter srečanja.

Vljudno vabljeni k nam na Martnico!

Martnica

obcina_logo_footer

Občinska turistična pisarna

Dostopnost
sl_SISlovenščina